Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Spisestykker

Brug et spisestykke til når der er behov for at dække tøjet til fx. på grund af mad der kan svine. Det bruges nemt uden på ens eget tøj. Har du spørgsmål eller mangler du vejledning, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

5 varer
5 varer

Et spisestykke er en form for stor hagesmæk til voksne. Den bruges når man vil undgå at få mad eller andre kropsvæsker på tøjet. Spisestykkerne fås både som genanvendelige eller som engangsspisestykker. Ved engangs, behøver man ikke vaske bagefter, så det er besparende i tid og vaske.

Hvor bruges det ?

  • Et spisestykke er en stor hagesmæk til voksne. Det sidder fast om halsen med en let lukning, så man ikke føler det strammer. Det er meget simpelt både at tage af og på.Det er oftest benyttet på:
  • Plejehjem
  • Hospitaler
  • Institutioner
  • Afdelinger for handicappet

Materiale

Et spisestykke er fremstillet af papir, plast eller tekstil, som gør det let at smide direkte i skraldespanden efter brug eller genbruge ved at aftørre eller vaske det. Desuden har det en god sugeevne så det ikke går igennem spisestykket, på grund af en vandtæt bagside. Spisestykkerne kommer i forskellige farver, så man kan finde en der passer fint til personen.