Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Engageret online marketingspraktikant søges! (Mulighed for studiejob efterfølgende)

Vi søger en online marketing praktikant til efteråret (august og fremefter) 2016, der kan styrke vores online tilstedeværelse og sætte endnu mere turbo på vores vækst. Er du dygtig, er der mulighed for studiejob efter praktikopholdet. Det er også muligt at gå til undervisning ved siden af praktikopholdet, hvis praktikopholdet fx. kun er nomeret til 15 ECTS.

Vores virksomhed,­ HUMA.dk, ­er en webshop som sælger bl.a. rengøringsartikler, papirvarer og rekvisitter. Vi har rygende travlt og bliver nødt til at nedprioritere vigtige marketingtiltag, som vi ved vil give mere vækst. Derfor søger vi en praktikant der kan være med til at videreudvikle vores virksomhed.

Mads og Emil fra HUMA.dk             

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere og vil blive tilpasset til dine kompetencer og interesser. Men her er et par eksempler på hvad du kan lave:

 • Ansvarlig for vores Facebook-side. Vi ser et stort potentiale for - ikke kun at brande os - men også for at skabe en masse salg gennem Facebook. Vi mangler en person der kan dedikere sig til dette arbejde, så vores Facebook-kommunikation virkeligt kommer til at spille.
 • Nyhedsbreve. Er du god til at skrive tekster, så er der her en mulighed for at kommunikere med vores nyhedsbrevsmodtagere. Du vil også være ansvarlig for at få flere personer til at skrive sig op til vores nyhedsbrev.
 • Søgemaskineoptimering og linkbuilding. Vi er rigtigt skarpe inden for dette område. Så hvis du ønsker at lære en masse inden for dette område, vil det være en oplagt mulighed at du arbejder her.

Vi forsøger at strukturere dine opgaver i projekter, med klart definerede mål, så du også for mulighed for at afslutte dem i løbet af dit praktikforløb.

Hvorfor søge et praktikophold hos HUMA?

Som praktikant i HUMA, vil du indgå i et lille team. I modsætning til et større firma, så får du hos os, virkeligt chancen for at gøre en forskel. Du kan forvente at:

 • Lære 10x mere end du kan på studiet. Vi er dygtige til online markedsføring, og kan lære dig at implementere nogle af de ting du har lært på studiet.
 • Blive udfordret. Dette er ikke et praktikophold, der skal ses som en lille ferier fra studierne. Forvent at blive udfordret både på din faglighed og din evne til at levere resultater. Det vil gavne dig når du skal søge job når du er færdig.
 • Få et indblik i, hvordan et lille startup/iværksætterfirma fungerer. Går du selv med en iværksætter i maven, eller har du bare en interesse for iværksætteri, så får du her en god fornemmelse af, hvordan det fungerer i praksis.
 • Få hjælp og støtte til evt. praktikopgave. Skal du skrive en praktikopgave, så vil vi meget gerne dele informationer der kan gøre din opgave bedre.

Hvem er du?

 • Du har interesse for online markedsføring og gerne e-handel.
 • Din uddannelse betyder egentligt ikke så meget, bare du er engageret og lærenem.
 • Du er selvstændig og er god til at udføre de opgaver du sætter dig for. Vi søger ikke perfektionister, men snarere personer der kan få ting gjort.
 • Det gør heller ikke noget hvis du har en interesse for iværksætteri.
 • Endeligt gør det ikke noget hvis du er positiv og er god til at skabe glæde.

Om os

HUMA er bl.a. stiftet fordi vi synes der at branchen er meget gammeldags og mangler virksomheder der er gode til at kommunikere med kunderne via online platforme. Vi holder til på Marielundvej 32C, 1. tv, 2730 Herlev. Vi arbejder hårdt, men har også meget fokus på at man skal have det sjovt. Hvis du er interesseret i et praktikophold hos os, er du meget velkommen til at ringe til os på 7040 4500. Du kan sende ansøgninger til info@huma.dk. Fortæl hvorfor vi skal vælge dig. Vi udvælger praktikanter løbende.

Private label produkter fra HUMA.dk                         Kalkrens fra HUMA                             IMG_20150930_222438