Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
Se vores Black Week tilbud her, og undgå virus med hygiejneartikler til formålet.

Bemærk: Ekstra leveringstid hos GLS kan forekomme i uge 48 pga. Black Week.

Purell

Purell har et stort udvalg af håndsprit, som især er velegnet indenfor miljøer som har høje hygiejnekrav. Purell har lavet deres håndsprit i både skum og gelform og deres populære berøringsfrie dispenensere findes i to størrelser, på henholdsvis 700 ml og 1200 ml. Dispenere fra Purell til håndsprit, er yderst stabile og har både en god holdbarhed og batterilevetid. Som tilbehør kan man finde både standere og drypbakker. Du finder vores store udvalg af produkter fra Purell herunder.

Viser 1-16 af 33 produkter i denne kategori
Purell spritservietter 100 stk., blå

Purell spritservietter 100 stk., blå

Lagerantal: 41
105,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Purell spritservietter 200 stk., 13x21 cm, blå

Purell spritservietter 200 stk., 13x21 cm, blå

Lagerantal: 8
200,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Purell bælteclips til håndsprit 60 ml, m. elastik til lommekant

Purell bælteclips til håndsprit 60 ml, m. elastik til lommekant

Lagerantal: 21
18,75 kr

inkl. moms v/1 stk.

purell-stander-staal
  • ANBEFALET

Pakke: Hvid Purell håndspritdispenser inkl. stander og refiller

Lagerantal:
1 Inkl. 2 x skumrefill
1 Inkl. 2 x gelrefill
2.218,75 kr

inkl. moms v/1 stk.

Purell berøringsfri spritdispenser
  • ANBEFALET

Purell, berøringsfri dispenser til hånddesinfektion, hvid, 700 ml.

Lagerantal: 9
750,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Pakke: Sort Purell håndspritdispenser inkl. stander og refiller
  • ANBEFALET

Pakke: Sort Purell håndspritdispenser inkl. stander og refiller

Lagerantal:
7 Inkl. 2 x skumrefill
7 Inkl. 2 x gelrefill
2.218,75 kr

inkl. moms v/1 stk.

Purell 300 ml håndsprit SPAR40%
  • TILBUD

Purell Hygenic Hand Rub, håndsprit gel i pumpeflaske, 300 ml

Lagerantal: 112
Før 125,00 kr 74,38 kr

inkl. moms v/1 stk.

Viser 1-16 af 33 produkter i denne kategori

Purell er et brand, som producerer håndsprit og tilhørende dispensere. Deres produkter er især velegnet indenfor arbejdsmiljøer, med høje hygiejnekrav, såsom hospitaler og inden for hjemmeplejen.

Gode driftstabile dispensere

Purell er kendt for især deres elektroniske og berøringsfrie dispensere. Dispenserne er både driftstabile og har en god holdbarhed, samt batterilevetid, som er med til at gøre vedligeholdelsen nem. Ved modtagelse af Purell dispenser, medfølger både batterier og en klæbepude, som gør den klar til montering på væggen. Hvis man ønsker at skrue den op i stedet, er det også muligt, dog medfølger skruer ikke.

Purell’s populære berøringsfrie dispensere fås i to størrelser på henholdsvis 700 og 1200 ml. Dispensere fra Purell fås i både sort og hvid og er i et meget enkelt design, som både er gode til prisen og praktiske. Ønsker man derimod en mere stilfuld dispenser, kan man kigge på spritdispensere fra Tork. Dog skal man være opmærksom på at der skal underskrives en købsaftale med Tork for at få dispenserne til en attraktiv pris, hvor Purell bare kan bestilles uden videre. Er du interessert i en spritdispenser fra Tork, så kontakt os på tlf. 70454000 for nærmere information.

Er der forskel på at vælge håndsprit i gel eller skumform?

Håndsprit fra Purell findes både som gel og som skumform. Purell har lavet deres dispensere, så de kan anvendes til begge former for håndsprit. Så har man købt en dispenser, og efterfølgende ønsker en anden, så kan man stadig anvende sin håndsprit til den nye dispenser. Når man anvender håndsprit, i henholdsvis gel og skumform, ligger forskellen i at skumsprit, er mere fyldigt end gel. Selvom volumen af en dispensering syner større med skumsprit, end med gel, er mængden og effektivitet den samme.

Gør hygiejnen lettere tilgængelig

Purell har gjort det lettere at holde hygiejnen på et højt niveau ved at fremstille en stander, hvorpå dispenseren kan monteres. Der kan både monteres 700 og 1200 ml dispensere, men vi anbefaler at man montere en dispenser på 1200 ml. Dette skyldes at dispenerne på 1200 ml dækker hele monteringspladen, så den samlede løsning fremstår flottere, end hvis man montere en dispenser på 700 ml. Fordelen ved at købe en stander til sin Purell dispenser, er at man kan gøre den mere synlig, steder som blandt andet indgangspartier og kantiner, hvor man ønsker et højt hygiejneniveau.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Purell produkter, er du velkommen til at kontakte os i vores kundeservice på tlf. 70404500