Nordisk Microfiber

HUMA har siden 2015 været forhandler af Nordisk Microfiber, som er vores primære brand inden for microfiber. Vi kender NMF´s produkter ud og ind, og kan altid tilbyde kompetent vejledning, da vi har et godt samarbejde med det danske brand. Nordisk Microfiber designer og producerer microfiber ud fra klare bæredygtighedsprincipper, og er førende inden for f.eks. microfiberklude og mopper. 

Nordisk Microfiber

Vores sortiment af Nordisk Microfiber-produkter

Loading...
Filtrering
Aktive filtre
 1. Passer til Velcrofremførere Fjern denne
 2. Størrelse 60 cm Fjern denne
 3. Ryd alle
cat
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter faldende
Aktive filtre
 1. Passer til Velcrofremførere Fjern denne
 2. Størrelse 60 cm Fjern denne
 3. Ryd alle
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter faldende
 

Fornuftig pris og fortrinlig kvalitet

Nordisk Microfiber har forskellige serier inden for microfiber, der går fra prisvenligt niveau til lidt dyrere (men ikke afsindigt) prisniveau. Jo højere pris, jo højere kvalitet og levetid kan du forvente af produkterne, f.eks. et højt antal vaske. Hvis man sammenligner med microfiber-produkter i supermarkedet, formår Nordisk Microfiber at tilbyde en langt højere kvalitet til rimelig pris.

Cirkulær rengøring med Nordisk Microfiber

Det er nemt at finde produkter fra NMF til professionel rengøring, som lever op til EU-regler på området. Du kan sammensætte en række cirkulære produkter, som udnytter ressourcerne mest muligt, og giver mindst muligt spild. Nordisk Microfiber har f.eks. et stort udvalg af svanemærkede microfiber-produkter, som kan sammensættes med rengøringsvognen Nordic Recycle Trolley, markedets mest bæredygtige affaldsbeholder og rengøringsvogn.

Til affaldshåndtering har Nordisk Microfiber også en alsidig serie, Nordic Recycle Waste Management, affaldsspande lavet af 75% genbrugsplast. Spandene er produceret af 100% genanvendelige materialer, så spanden kan senere hen genanvendes.

Mopper i en klasse for sig

Nordisk Microfiber har en kvalitetsløsning klar, uanset om du skal bruge mopper til privat brug, erhverv, institution eller i sundhedssektoren. NMF´s industrimopper opfanger snavs og skidt i dybden, også på såkaldte problemgulve. Vi fører også andre mopper, f.eks. drypmopper, hygiejnemopper og inventarmopper, som effektivt får bugt med snavs, smuds og støv.

Mopperne findes i forskellige kvaliteter. I starten af kvalitetsskalaen kan de f.eks. vaskes 300 gange, før de bør udskiftes. I den højere ende af kvalitetsskalaen finder du mopper, som har en utrolig absorberings- og renseevne. Mopperne holder til f.eks. 500 vaske. Nordisk Microfiber har naturligvis også matchende teleskopstænger og fremførere til mopperne.

90% af Nordisk Microfibers "BASIC-serie" af mopper og microfiberklude er desuden OEKO-TEX certificeret. OEKO-TEX er dokumentation for, at produkterne ikke indeholder miljø og sundhedsskadelige stoffer, som er skadelig for mennesker, dyr og vandmiljø.

Microfiberklude med fortrinlig effekt

Hvis du søger microfiberklude af ekstra høj kvalitet og med forrygende rengøringskvalitet, så har vi et stort sortiment af microfiberklude, viskestykker og glasklude. Hvis du bruger kokkeviskestykker til at pudse vinduer med, kan du f.eks. overveje et stærkt alternativ: Performance viskestykket, lavet af vaffelvævet microfiber, som aftørrer glasset fnugfrit.

Super TenTax er et andet eksempel på svanemærkede microfiberklude af den blødeste kvalitet. Super TenTax microfiberklude holder til mindst 500 vaske, uden at miste den bløde kvalitet eller rengøringsevne. Produktet er et eksempel på den bedste kvalitet inden for NMF´s microfiberklude, og kan anbefales til den professionelle eller kræsne bruger.

Til skærmaftørring af sart elektronik har Nordisk Microfiber også gode løsninger, f.eks. Tentax Ultra Gentle, som kan bruges i tør eller våd tilstand, helt uden rengøringsmidler.

Se Nordisk Microfibers sortiment af svanemærkede produkter nedenfor: 

Nordic Recycle Trolley - bæredygtige rengøringsvogne

Til erhverv, institution eller privat brug - Nordisk Microfiber har komplette rengøringsvogne, der rummer alt hvad du skal bruge. Rengøringsvognene, som kommer i small, medium og large, er samtidig et klart miljøvenligt valg.

Nordisk Microfiber har fokuseret på at skabe den mest miljøvenlige vogn og samtidig bevare den høje kvalitet. Resultatet er en miljøbevidst, stilren og brugervenlig rengøringsvogn. Nordic Recycle Trolley består af 75% genbrugsplast og alle anvendte materialer er 100% genanvendelige.

Nordic Recycle Waste Management

Nordisk Microfiber har også løsninger til dit affald, f.eks. serien Nordic Recycle Waste Management, en serie af affaldsspande med f.eks. vippelåg. Der er kælet for designet, og spandene kommer i en række klare farver, der gør affaldssorteringen nem. Spandene er nemme at rengøre, sikrer en høj hygiejnestandard og må stå i områder med fødevarer.

De er lavet af 75% genbrugsplast, og alle anvendte materialer er 100% genanvendelige. Du kan få klistermærker med piktogrammer hos HUMA.dk. Piktogrammerne gør det nemt at kildesortere bioaffald, madaffald, plast, papir og lignende.

Testet grundigt i eget laboratorium

Nordisk Microfiber tester i stort omfang på eget laboratorium. Over 15 forskellige maskiner udfører f.eks. vasketest, friktionstest, absorberingstest, styrketest af metervarer, autoklave mm. Målet er at gennemteste produkterne og kvalitetssikre nyudviklede produkter, inden de kommer på markedet. Microfiber-produkterne testes f.eks. for bakterieforhold, og herved dokumenteres opsamlingsraten af forskellige bakterier, og hvor hurtigt de nedbrydes i produktet.

Specialist i microfiber siden 1998

Nordisk Microfiber blev grundlagt i Danmark i 1998, og startede med at opbygge et dansk forhandlernetværk fra 2004 til 2011. I 2014 overtog 2. generation virksomheden, og i 2014 opkøbtes Tender Danmark ApS og Mattimax ApS. I 2015 startede Nordisk Microfiber eksport til Sverige, Norge og Tyskland.

I 2016 kunne NMF lancere et komplet sortiment af 21 svanemærkede produkter. Siden da er flokken af bæredygtige eller svanemærkede produkter kun blevet større i Nordisk Microfibers sortiment. Seneste bæredygtige milepæl er fra 2019: Lanceringen af Cirkulært Rengøringskoncept - ZeroWaste Product Concept.

Fandt du ikke det produkt, du søgte?

Fandt du ikke lige præcis den vare fra Nordisk Microfiber, du søgte efter? Eller måske har du spørgsmål til Nordisk Microfibers produkter? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon, chat eller mail. Vi har et godt samarbejde med Nordisk Microfiber, og kan hjælpe dig videre. Du kan ringe til vores flinke kundeservice på tlf: 70 40 45 00. Du er også velkommen til at skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler