Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

HUMA's affiliateprogram

Tak for at du ville kigge nærmere på vores affiliateprogram. Her finder du relevante vinkler til salg af vores produkter, samt informationer omkring hvordan vi kan hjælpe dig som affiliate.

Restriktioner

Tekster fra HUMA.dk må ikke kopieres/benyttes, mens billeder gerne må benyttes til promovering af vores produkter. Google AdWords er ikke tilladt på brandsøgninger såsom "HUMA", "HUMA.dk" med flere. Promoveres vores produkter i nyhedsmails, skal det fremgå tydeligt, at der handles på HUMA.dk. Modtagere af nyhedsmails hvor vores produkter indgår i, skal selv aktivt have signet op til markedsføringen. Opkøb af databaser med mailadresser fra eksterne udbydere er således ikke tilladt.

Bannere

Herunder finder du relevante bannere, som du gerne må gøre brug af. Savner du et specifikt banner, så ring eller skriv endelig til os, og fortæl os om dine ønsker. Så vil vi med meget stor sandsynlighed, lave et relevant banner til dig :)

300x250

336x280

300x600

300x250-papir

 

300x600-papir

300x250-pumice

 336x280-pumice

728x90 

Video

Vi råder over produktionsfaciliteter til videoproduktion, som vi løbende gør brug af. Videoerne udgives blandt andet på YouTube (se her). Savner du en bestemt video som vi bedømmer vil være til gavn for mange, vil vi hellere end gerne skyde en professionel video om emnet, som du kan gøre brug af. Dette kan både være til almindelig udgivelse på vores YouTube-kanal, eller specifikt til dig, hvor forskellige produkter efter dit ønske eksempelvis sammenlignes, eller hvor navnet på dit affiliate-site omtales i videoen.

Eksempel på videoer:


Lidt om vores kunder

Blandt vores kunder, finder vi både privatpersoner, foreninger og mindre firmaer, kontorer, saloner, klinikker med videre. Offentlige kunder benytter som regel SKI-aftaler, og handler derfor ikke hos os. Privatpersoner køber primært produkter som kan løse et konkret problem. Dette kunne eksempelvis være at deres toiletkumme er fyldt med rust og kalk, hvorfor at de ønsker en samlet pakke som kan komme dette problem til livs. Vi ser også at mange privatkunder ønsker samme udstyr som de professionelle bruger, såsom en pakke med grej til vinduespudsning. Vi prøver løbende at lave pakkeløsninger til alt fra gulvvask til rengøring af køkkener, og disse er naturligvis særligt målrettet private. Tjek vores pakker ud, da de typisk er gode til at sikre en høj ordreværdi, foruden at de konverterer godt, da kunderne får et sæt som de ved er komplet.

HUMA's styrker

Vi har et meget stort udvalg af svanemærkede produkter, og produkter mærket med EU-blomsten. Mærkerne som vi fører er kendetegnet ved at være af høj kvalitet, foruden at vi har vores egen serie af rengøringsmidler, som giver rigtig god "value for money". Kunderne har mulighed for at få prismatchet deres varer, såfremt at de finder varerne billigere et andet sted. Vores prisgaranti gælder som udgangspunkt ved køb af minimum 1 koli, da vi i modsætning af mange af vores konkurrenter, også sælger mindre vareenheder (og derfor med tiden får en del rester på lager). Vi arbejder meget med mængderabatter på HUMA.dk, således at kunderne kan få en god pris, når de handler stort ind. Når der gives rabatter, sker det som udgangspunkt via vores nyhedsbrev og/eller via vores facebook side. Du er selvfølgelig meget velkommen til at abonnere på begge dele, for at videregive samme rabatter til dine besøgende.

Brug for hjælp?

HUMA drives af Emil Blücher og Mads Ellegård. Vi er noget mere bevidste om værdien af affiliate markedsføring end den gennemsnitslige webshopejer, og hjælper derfor hellere end gerne til, hvis du mangler noget eller har spørgsmål. Ring blot til os på 70404500, skriv til os på emil[a]huma.dk, mads[a]huma.dk eller aftal med os at du kigger forbi på vores lager i Herlev.

Populære produkter (i prioriteret rækkefølge):

Pakke til kalkfjerning i toiletter. Indeholder WC-rens, kalkfjerner, spray til kalkfjerner samt en toiletrensesten. Med sættet kan man fjerne selv hårdføre kalkbelægninger, i form af mørke rander i toiletkummer. En bestseller til private!

Idéer til affiliatebrug: Hus og have sites, blogging generelt, hjemmesider målrettet studerende (undgå at købe et dyrt toilet), sider omkring ejendomssalg (klargør din bolig til salg).

Pumice Sten med håndtag.

Bruges til at rense toilettet med, for at slippe af med kalk, rust og okker. Skader ikke almindelige toiletter, hvis blot at toiletstenen benyttes lejlighedsvis. Kan evt. kombineres med kalkfjerner. Sælges primært til private, heraf en del i København og andre områder med særlig hårdt vand.

Idéer til affiliatebrug: Hus og have sites, blogging generelt, hjemmesider målrettet studerende (undgå at købe et dyrt toilet), sider omkring ejendomssalg (klargør din bolig til salg).

Engangshandsker af nitrilgummi, som ikke giver latexallergi. Kan benyttes på både højre og venstre hånd, og fås i S, M, L og XL. Brede anvendelsesmuligheder, såvel til universalbrug, rengøringsbrug samt til fødevarebrug (produktet er fødevaregodkendt). Bliver købt af både private og virksomheder. Vores klart foretrukne engangshandske.

Idéer til affiliatebrug: Madlavningssites (nyttigt ved småsår, til håndtering af chili mv.), hus og have sites, hjemmesider omkring pasning af dyr (udmugning mv.), baby-sites (skiftning af bleer).

Klassiske engangshandsker af latex/naturgummi. Fødevaregodkendte. Fantastisk pasform og gennemfølingsevne. Kan dog resultere i allergi, hvilket gør at vi generelt foretrækker nitrilhandsker.

Idéer til affiliatebrug: Se ovenfor. Svanemærket microfiberklud fra Nordisk Microfiber/Tender. Blød og i rigtig god kvaltiet. Lang holdbarhed, hvor kluden forbliver blød i lang tid. Fås i 32x32 og 40x40 cm i forskellige farver. Kan anvendes både fugtig og tør.

Idéer til affiliatebrug: Hus/have sites, hjemmesider mod studerende (undgå at købe dyre rengøringsmidler).

Hygiejneposer/madameposer.

Populære blandt særlig foreningskunder, da vi tilbyder at man kan købe helt ned til 100 stk (mod et minimumskøb på 500 stk. hos mange af konkurrenterne)

Idéer til affiliatebrug: Hjemmesider målrettet mod foreninger, B2B og evt. offentlige kunder.

Komplet pakke med alt til vinduespudsning. Professionelle redskaber som gør det muligt at lave en flot vinduespudsning, uden for meget besvær. Alt undtagen spand medfølger. Selve løsdelene sælger ligeledes godt i enkeltkøb. Vinduespudsning er mest "hyped" i foråret, men kan sælges mere eller mindre året rundt.

Idéer til affiliatebrug: Hus/have websites, gør det selv hjemmesider, websider målrettet studerende (spar penge ved at gøre det selv)