FLINK KUNDESERVICE: 70 40 45 00      FRAGT FRA 29 DKK – GRATIS fra 1200,- DKK
.

Toiletpakke til kalkfjerning

Varenr. HU-400 |

Har du problemer med kalk i toilettet? Så er denne pakkeløsning til at fjerne kalk i toiletkummer, det helt rette valg. Pakken indeholder alt hvad du skal bruge, for at fjerne selv svære belægninger af kalk, rust og okker i dit toilet. Efter en lille halv times arbejde, kan du få dit toilet næsten så godt som nyt igen.

AntalStk. prisSamlet prisDu sparer
1 stk.125,00 DKK125,00 DKK0,00 DKK
2 stk.115,00 DKK230,00 DKK20,00 DKK
5 stk.110,00 DKK550,00 DKK75,00 DKK
10 stk.105,00 DKK1.050,00 DKK200,00 DKK

Følgende medfølger:

Pumie Sten med håndtag - også kendt som en tryllesten til toilettet

Toiletsten med håndtag

HUMA Toiletrens - svanemærket WC rens

HUMA Toiletrens, WC-rens, 750 ml.

Kalkfjerner Plus

HUMA Kalkfjerner Plus, afkalkningsmiddel, 1 L

Spray til rengøringsmiddel

Spray til HUMA Kalkfjerner Plus

toiletpakke-flyer

Flyer, instruktion til kalkfjerning

  • Salg til både privat og erhverv
  • Prisgaranti
  • Hurtig levering
  • Faglig hotline: 70 40 45 00

BESKRIVELSE

Med HUMA’s toiletpakke, kan du fjerne selv de sværeste belægninger af kalk, rust og okker i dit toilet. Kalk i toilettet er et alment kendt problem, især i landsdele med hårdt vand, samt på toilettet som ikke bruges løbende og/eller toiletter hvor der ikke jævnligt er blevet brugt toiletrens.

At fjerne kalk i en toiletkumme er nemt og simpelt, med HUMA’s toiletløsning. Bestil blot pakken her, og følg herefter blot vejledningen herunder. Vi har hurtig levering, så du hurtigt kan få bugt med kalkranden i dit toilet.

Fjern kalk i toilettet 4 nemme steps:

  1. Tøm toilettet for vand. For at kunne rengøre helt nede i din toiletkumme, er det nødvendigt at tømme toilettet for vand. Dette gøres ved at skubbe vandet ud af kummen ved hjælp af en toiletbørste.
  2. WC-rens. Påfør WC-rens, og lad syrene i produktet virke i 10-15 minutter. Skrub herefter porcelænet grundigt ved hjælp af WC-børsten. Skyl ud, og tøm kummen for vand igen.
  3. Kalkfjerner. Sæt sprayen på kalkfjerneren, og spray på de områder af porcelænet, hvor der stadig sidder kalk tilbage. Skrub herefter med toiletbørsten, og spray om nødvendigt kalkfjerner på de berørte områder igen.
  4. Toiletsten. Dyp eller skyl toiletstenen i vand, og slib herefter de sidste belægninger væk fra toilettet med stenen.

Vigtig information: Nogle farvede toiletter er skrøbelige og kan blive beskadiget af toiletstenen. Vi anbefaler derfor at teste et lille, ikke-synligt område, før du fortsætter. Toiletstenen er udelukkende tiltænkt lejlighedsvis brug, og ikke daglig/hyppig brug.

Ofte stillede spørgsmål

Er det svært at bruge toiletpakken?

Bestemt ikke. Alt hvad du skal bruge for at fjerne kalk i dit toilet, medfølger ved køb af pakken. Eneste redskab som du skal bruge herudover, er din toiletbørste. Hvis blot du følger brugsanvisningen herover, er du sikker på at foretage kalkfjerningen korrekt.

Skader/ridser toiletstenen min toiletkumme?

Følger du vores anvisninger til brug af toiletstenen, skader eller ridser du på ingen måde din toiletkumme. Det vigtigste at du husker, er at toiletstenen skal være våd når du bruger den. Herudover anbefaler vi, at du tester testen på et lille ikke-synligt område, hvis du har et farvet toilet. Sidst men ikke mindst, skal du ikke rengøre din toiletkumme dagligt/hyppigt ved hjælp af toiletstenen. Dette burde dog heller ikke være en nødvendighed, da man som regel kan holde kalken væk, ved løbende at bruge WC-rens i toiletkummen.

Instruktionsvideo: Sådan gør du

YDERLIGERE INFORMATION

DATABLAD