Om HUMA

HUMA er miljøvenlige rengøringsartikler til gode priser

Som tidligere partnere i et større rengøringsfirma, ved vi hvor vigtigt det er at ”grejet” er i orden. Ved at udvælge de rette rengøringsartikler, sikrer man nemlig, at rengøringen kan foretages mest effektivt, ergonomisk og miljøvenligt. Disse erfaringer har vi taget med over i HUMA, så du kan drage nytte af dem som kunde.

Her på HUMA.dk finder du et stort udvalg af rengøringsartikler, hvoraf en stor del af dem er svanemærkede, eller mærket med EU blomsten. At du køber fornuftige produkter, er dog ikke ensbetydende med at du skal betale kassen. Således har HUMA prisgaranti på alle produkter.

Du kan læse mere om hvad vi som virksomhed gør for miljøet, på siden her.

Produktsortiment

Kun det bedste er godt nok til dig som kunde. Alle produkter udvælges derfor nøje, for at sikre, at de stemmer overens med HUMAs kvalitetsstandarder. For at opnå det bedste sortiment og de bedste priser, finder du både etablerede brands, samt HUMA’s egne varer på webshoppen. Sidstnævnte type af produkter, er gode produkter af meget høj kvalitet, som ikke er at forveksle med low-end eller discountprodukter. Produkter som bærer HUMA’s eget navn, er blot ikke branded på samme måde, som de mere etablerede mærker.

Når et produkt tages ind i sortimentet, skrives der en grundig produktbeskrivelse som det første. På den måde kan du selv som kunde læse, hvad de enkelte produkter kan anvendes til, og hvilke fordele som der er ved at vælge et givent produkt. Ønsker du individuel vejledning, er du dog meget velkommen til at ringe på 70 40 45 00, for gratis og uforpligtende vejledning.

 

Sådan handler du

  1. Opret en gratis brugerkonto, hvis du ønsker at få en oversigt over tidligere køb, samt ønsker at slippe for at indtaste forsendelsesomkostninger når du handler på HUMA.dk. (frivilligt)
  2. Find de varer som du ønsker at købe, og læg varene i indkøbskurven
  3. Vælg forsendelsesmetode (eller afhentning) samt betalingsform
  4. Tjek om alle oplysninger er korrekte, før du klikker “godkend”

Har du spørgsmål?

Så skriv en mail til os på info@huma.dk eller ring på tlf. +45 70404500