Gratis e-bog: 12 tips til rengøring og vedligeholdelse af kirken

Vi har her hos HUMA valgt at lave en e-bog med tips til rengøring og vedligeholdelse af kirker.

E-bogen er 100 % gratis og det eneste du skal gøre for at få fingrene i den, er at udfylde formularen. Så vil du modtage e-bogen via mail.

 

[sign up formular]

Her ser du en oversigt over de emner du kan finde i e-bogen:

 • Anvendelse og vedligeholdelse af microfiberklude
 • Forskellige rengøringssvampe til forskellige formål
 • Få skinnende rene vinduesglas
 • Gulvvask – Sådan passer du bedst på gulvet
 • Nedsæt skidt og snavs ved hjælp af gulvmåtter
 • Sådan får du et rent og flot toilet
 • Sådan sikrer du en god hygiejne til kirkegængerne
 • Anvend professionelt udstyr og spar penge
 • Anvend handsker og beskyt huden
 • Brug rengøringsmidler uden parfume
 • Opdag skimmelsvamp i tide
 • Forebyg skimmelsvamp

Hent e-bogen allerede i dag – helt gratis!

[sign up formular]

 

Derfor skal du skrive dig op til den gratis e-bog

Det kan tage lang tid og kræve mange penge at rengøre og vedligeholde kirken, men denne e-bog kan du få en masse tips, som giver en masse fordele

1. Pæn og ren kirke

I kirken kommer der mange besøgende, og det betyder en masse beskidte sko. Derfor kan det være en fordel at have gulvmåtter liggende i indgangen, for at undgå at der kommer for meget skidt og snavs med ind i kirkerummet. Har man en pæn og ren kirke, vil flere folk have lyst til at besøge den. Hvis man sørger for at vedligeholde kirkens inventar og give det den rette pleje, vil det både fremstå pænere i længere tid, men det vil også have en længere levetid.

2. Tidsbesparende

Ved hjælp af denne e-bog kan man opnå en stor optimering på rengøringen i kirken. Ved denne optimering, vil det også betyde at rengøringen ikke vil være så tidskrævende, og der vil være tid til andre arbejdsopgaver som skal nås. Ved en optimering af rengøringen, vil det betyde at der er mere tid til at nå andre arbejdsopgaver, og det vil blandt andet kunne gøre arbejdsdagen mindre stressende.

3. Pengebesparende

Ved at følge rådene i e-bogen, vil det udover at være tidsbesparende også være med til at spare penge på rengøringsbudgettet. Ved eksempelvis at anvende professionelle rengøringsartikler, vil holdbarheden være længere, end ved almindelige rengøringsartikler man kan købe i supermarkeder og byggemarkeder. Ved at optimere rengøringen af kirken vil pengebesparelsen give kirken mulighed for at anvende de overskydende penge til andre opgaver.

4. Lille forbedring kan gøre en stor forskel

Når du har læst e-bogen, vil du måske føle at det er meget der skal gøres for at forbedre rengøringen og vedligeholdelsen af kirken. Derfor kan man vælge at lave løbende optimering og implementere flere af forbedringerne over tid. Disse små forbedringer vil hen af vejen, være med til at gøre en stor forskel. Både på driftøkonomien, men også for personalet som skal gøre rent.

[sign up formular]

 

God fornøjelse med e-bogen og ikke mindst rengøringen

Hilsen Emil, rengøringsekspert hos HUMA